17 نمونه عسل خوری (بهترین) + قیمت ارزان + راهنمای خرید آنلاین
عسل بدون شک یکی از محصولات غذایی طبیعی و بسیار لذیذ است که بسیاری از افراد از طعم و خواص آن لذت میبرند و در صبحانه یا تهیه انواع دسرها و کیکها از آن استفاده میکنند. برای نگهداری درست این ماده غذایی منحصر به فرد، استفاده از یک ظرف مناسب و ویژه بسیار ضروری است. در این مطلب، به راهنمای خرید ظرف عسل میپردازیم تا شما بتوانید با خرید یک عسلخوری با کیفیت، عسل را به بهترین شکل ممکن نگهداری کرده و از طعم و خواص آن بهرهمند شوید.
مزایای استفاده از عسل خوری
گام اول برای نگهداری درست عسل، انتخاب عسل خوری مناسب است. اغلب عسل در بطریهای پلاستیکی به دلیل استفاده آسان عرضه میشود، اما متخصصان زنبورداری توصیه میکنند عسل را در شیشههای بستهبندی شده یا ظروف شیشهای نگه دارید. زیرا پلاستیک به بخار آب، گاز و بوها اجازه نفوذ میدهد.
زمانی که عسل در ظروف پلاستیکی نگهداری میشود، رطوبت خود را از دست میدهد یا به جای آن مقدار بیشتری از آن را جذب میکند. با نگهداری عسل در شیشههایی که نسبت مایع به شکر را بهینه برای نگهداری حفظ میکنند، از این امر جلوگیری میشود.
با توجه به کارشناسان ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی یوتا، استفاده از ظروف فلزی برای نگهداری عسل توصیه نمیشود. به دلیل این که عسل کمی خاصیت اسیدی دارد، نگهداری آن در ظروف فلزی یا با درب فلزی ممکن است منجر به زنگ زدگی این سطوح شود.
همچنین، سرامیک به عنوان ظرف عسل خوری گزینه مناسبی نیست. اگرچه ظرفهای سرامیکی عسل خوری ظاهری زیبا و جذابی دارند، اما در دراز مدت ممکن است گزینه مناسبی نباشند. بهتر است عسل خود را در یک ظرف شیشهای عسل خوری نگهدارید تا بهطور کامل سالم باقی بماند.
کجا عسل خوری را قرار دهیم؟
هنگامی که عسل خود را در ظرف عسل خوری قرار دادید، حالا باید آن را در یک محیط مناسب نگهداری کنید. بدترین شرایط برای عسل دمای بالا و رطوبت است. ایدهآل است که عسل را در دمای اتاق، در انباری، روی قفسه آشپزخانه یا مکان دیگری که دور از نور خورشید، اجاق گاز یا هر وسیلهای که گرما میدهد، قرار دهید.
همچنین باید از قرار دادن عسل خوری در دمای بسیار بالا هم پرهیز کنید. اگر عسل را در دمای زیر ۵۰ درجه فارنهایت نگهداری کنید، ممکن است متبلور شود، اما اگر چنین شد، نگران نباشید. عسل کریستالیزه هنوز برای استفاده و مصرف ایمن است. با خرید عسل خوری مناسب، میتوانید عسل را در فریزر نگهداری کنید تا مدت بیشتری از آن استفاده نمایید.
همچنین حیاتی است که از عسل دوری کنید که رطوبت و هوا به آن دسترسی داشته باشد تا مطمئن شوید بافت آن حفظ میشود و از خوردن آن لذت ببرید. هنگامی که نیاز به عسل داشتید، از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید تا جلوی خراب شدن یا تخمیر آن را بگیرید.
در بخش بعد به راهنمای خرید ظرف عسل خوری خواهیم پرداخت.
راهنمای خرید ظرف عسل خوری با کیفیت
پس از آشنایی با بهترین روشهای نگهداری عسل و شرایط مطلوب آن، حال میتوانیم به راهنمای خرید ظرف عسل خوری با کیفیت بپردازیم تا بهترین محصول را انتخاب کنید.
1) توجه به جنس ظرف
هنگام خرید، حتماً به جنس ظرف توجه کنید. ظروف پلاستیکی و فلزی برای نگهداری عسل مناسب نیستند. بهتر است ظروفی که انتخاب میکنید صددرصد از شیشه باشند. حتی ظروف پلاستیکی نیز برای نگهداری طولانیمدت مناسب نیستند.
2) اندازه مناسب
ظرف عسل خوری را با اندازه مناسب انتخاب کنید. ظروف خیلی بزرگ باعث تبخیر سریع رطوبت عسل میشوند و ظروف خیلی کوچک اجازه به پخش شدن عسل را نمیدهند.
3) قاشق چوبی
حتماً به قاشق استفاده شده در عسل خوری توجه کنید. قاشق چوبی مناسبترین گزینه برای این کار است. قاشقهای پلاستیکی یا فلزی ممکن است باعث خراب شدن عسل شوند. در صورتی که قاشقی چوبی ندارید، بهتر است عسل خوری بدون قاشق را انتخاب کنید.
روشهای بهترین نگهداری از عسل در عسل خوری
بعد از خرید عسل خوری، مهم است که بهترین شکل ممکن را برای نگهداری عسل در این ظرف رعایت کنید. عسل اگر رطوبت زیادی جذب کند یا در معرض باکتریها قرار گیرد، به سرعت خراب میشود.
برای نگهداری عسل بهتر است که از عاری از رطوبت اطمینان حاصل شود. در این صورت، عسل به مدت طولانی میتواند در حالت خوبی باقی بماند و هیچ تغییری در طعم، رنگ و بوی آن رخ نخواهد داد. حتی اگر با گذر زمان، عسل متبلور شود یا رنگش تیره شود، هنوز هم برای مصرف ایمن است.
بهترین روش برای نگهداری عسل این است که پس از ریختن عسل در عسل خوری، درب آن را به طور محکم ببندید و در مکانی قرار دهید که از نور مستقیم خورشید دور باشد. این کار باعث میشود عسل به درستی از محتویات آن محافظت شود و به مدت طولانی ماندگاری داشته باشد.
آیا باید عسل را در یخچال نگهداری کنیم؟
این امر ممکن است برای بسیاری از ما یک سوال باشد. آیا عسل خام باید در یخچال نگهداری شود؟ بهتر است عسل را در یخچال قرار ندهید. این کار باعث دوام بیشتر یا تازهتر نگه داشتن آن نمیشود. عسل، یک خوراکی مخصوص است که توسط زنبورها تولید شده و برای نگهداری طولانی مدت در کندو عالی است. همچنین، مدت زمان زیادی در ظرف عسل خوری شما دوام میآورد.
هنگامی که عسل را از زنبوردار محلی خریداری میکنید، به آن عسل خام یا طبیعی گفته میشود. تنها زمانی میتوان آن را “خام” دانست که از فیلترها عبور نکرده و فرآوری نشده باشد. هر فصل ممکن است گلهای مختلفی میوهدهند که باعث تولید عسل با طعم و رنگ متفاوت میشود. بنابراین، اگر در سال بعد عسلی که خریدهاید متفاوت از سال قبل به نظر برسد، این ممکن است به دلیل استفاده زنبورها از گلهای جدید باشد.
درحال دریافت محصولات منتخب ...